Informacja o zmianie w jadłospisie szkolnym w dniach 20 i 21 02.2023 r.
Jadłospis na dzień 20.02.2023 r.
|
poniedziałek, 20 lutego 2023 |
|
|||
|
► |
obiad / zupa |
|||
|
● |
ZUPA - KOPERKOWA Z ZIEMNIAKAMI NA WYWARZE MIĘSNO-WARZYWNYM, PIECZYWO MIESZANE |
1 x 350g |
Zboża zawierające gluten, Mleko, Seler |
|
|
► |
obiad / II danie |
|||
|
● |
GULASZ WIEPRZOWY |
1 x 120g |
Zboża zawierające gluten |
|
|
► |
obiad / dodatek do II dania |
|||
|
● |
KASZA JĘCZMIENNA |
1 x 120g |
Zboża zawierające gluten, Mleko |
|
|
► |
obiad / surówka |
|||
|
● |
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY, MARCHWII I JABŁEK Z OLEJEM |
1 x 114g |
||
|
► |
obiad / napój |
|||
|
● |
WODA Z POMARAŃCZĄ |
1 x 231g |
Jadłospis na dzień 21.02.2023 r.
|
wtorek, 21 lutego 2023 |
|
|||
|
► |
obiad / zupa |
|||
|
● |
ZUPA ROSÓŁ Z KURCZAKA Z MAKARONEM |
1 x 350g |
Zboża zawierające gluten, Jaja, Seler |
|
|
► |
obiad / II danie |
|||
|
● |
NUGETSY Z KURCZAKA PANIEROWANE |
1 x 150g |
Zboża zawierające gluten, Jaja |
|
|
► |
obiad / dodatek do II dania |
|||
|
● |
RYŻ Z WARZYWAMI |
1 x 150g |
Zboża zawierające gluten, Mleko |
|
|
► |
obiad / dodatek do obiadu |
|||
|
● |
SOS TZATIKI |
1 x 79g |
Mleko |
|
|
► |
obiad / napój |
|||
|
● |
HERBATA Z CYTRTNĄ |
1 x 215g |